Konkurranse i Bø i Telemark 
I forkant av helgen trente vi mye på vippe. At vippen ikke skulle være skummel ettersom Penny falt av vippen for to uker siden på stevne. Underveis i banebyggingen var det lett å se at dette kom til å gå fort, det vil også si mye fart mot vippen.
 
Breefing bekreftet min tanke. Mye rette linjer og fart, men en enkel og spennende bane. Enkel bane, enkel gjennomføring? Nei da, vi disket litt under halvveis, hjem å trene hinderdiskriminering. Men vi løp banen og vippen satt. For en herlig følelse.
 
Hoppløpet gikk så mye bedre. Her også en enkel bane, men mere skjerpet fører (meg). Vi dro med oss 2 vegringer men en god tid. Og endte opp med 3. plass, vår aller første pallplass. J Vi fikk også vår første oransje/svarte sløyfe hjem. Ekstra gøt var det at en annen whippet vant klassen.
 
Senere på dagen deltok jeg med en annen hund i utstilling og ble tatt med på Norges landslag i juniorhandling. Alt-i-alt en veldig bra gjennomført helg. Så full fokus på variert trening på hundene, og bakbytter på agilitybanen. Vi har nesten ikke trent bakbytter, men det trenger vi nå.

/ Sigrid og Penny


Poststed: 29.02.2016 14:18:47 av Global Administrator | med 0 kommentar


kommentar
blogginlegg har ingen kommentar

Sortiment


Oppdag vårt brede sortiment! Du finner alt fra fòr til tilbehør for hund, katt, smådyr , fugl og fisk. I hest og ryttersortimentet finnes alt for stalliv, trening og konkurranse. Gå inn på kategorien ved å klikke på bildene, eller her nedenfor.
 

Latest posts from DogmanBlog posts RSS

Dogman AS

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel + 47 67 06 74 00
Email:info@dogman.no