Sigrid och Penny
Hei!
 
Denne våren har jeg og Penny fått æren av å skrive om vår hverdag i Dogmans blogg. En hverdag utenom den vanlige. En hverdag der alt handler om hund, og hva hunden vil. Og hva vi sammen kan gjøre for å bli best mulig sammen!
 
Jeg og Penny, hvem er vi?
 
Jeg heter Sigrid, ett ekte hundemenneske på 16 år. I huset har det alltid vært hund, men min første fikk jeg da jeg var 10 år, en Wheaten Terrier valp. Når jeg ble 12 fikk jeg en omplasseringshund, Uma, ettersom min valp var syk og ikke lenger levde.
 
Med Uma fikk jeg interesse for generell hundetrening, og med tiden kjøpte jeg Penny. Dette var en aktiv hund som trengte mere av meg og vi startet med agility. Etter å ha trent fast 1 gang i uken og litt hjemme i nesten et år dro vi på konkurranse, det var da jeg så at dette var noe vi ville gjøre mye fremover.
 
Penny, eller Courtborne Penny på stamtavlen, er en Whippet på 2 år. Opprinnelig utstillingshund, men vil så mye mere enn venstre-svinger. Når jeg kjøpte Penny, var målet juniorhandling å bli best i juniorhandling. Ettersom dette ikke er noe gøy for Penny har vi helt gått over til kun agility.
 
Hvilke mål har vi?
Nye regler i Norge gir mulighet til å få Agility-tittel å både klasse 1 og 2. Første målet vårt er å gå 3 løp i agility og agility-hopp med 1.permiering, altså max 5,99 feilpoeng, da får vi AG1 og AGH1 tittel! Neste mål er også å gå feilfrie løp så vi får napp og kan stille i kl.2.
 
Men man kan ikke bare dra på konkurranse og tro det skal gå bra, vi må legge ned mye trening om vi skal klare å nå målet om tittel i 2016. «Øvelse gjør mester», derfor drar vi på flere konkurranser for å kunne gå på ukjente steder og med folk rundt vi ikke kjenner. Dette skal bli en like trygg situasjon som hjemme.
 
Kanskje en dag kan vi klare å stille til start på NM, NoM eller noe enda større som EO eller WAO! Man må drømme stort å trene deretter.
 
Håper dere vil følge oss mot vårt mål for 2016, Agility-tittel og opprykk til kl.2.
 
/Sigrid og Penny

Poststed: 23.02.2016 09:46:17 av Global Administrator | med 0 kommentar


kommentar
blogginlegg har ingen kommentar

Sortiment


Oppdag vårt brede sortiment! Du finner alt fra fòr til tilbehør for hund, katt, smådyr , fugl og fisk. I hest og ryttersortimentet finnes alt for stalliv, trening og konkurranse. Gå inn på kategorien ved å klikke på bildene, eller her nedenfor.
 

Latest posts from DogmanBlog posts RSS

Dogman AS

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel + 47 67 06 74 00
Email:info@dogman.no