Alternativ trening hver dag!
 

En hund fortjener å brukes i hverdagen. En tur hver dag er det man tenker en hund trenger, sant nok, de trenger mosjon. Men de fortjener å bruke hodet sitt også, tenke og jobbe for belønning.

Over tid har Penny trent balanse på lekeplassen her hjemme. Det står to husker som hun kan stå på. Det tok tid før hun skjønte at hun skulle stå på dekket med alle 4 beina, men med en god dose tålmodighet og flere uker med klikkertrening for å få det til gikk det.

I starten lærte jeg Penny ting som snurre rundt seg selv, gi high-five, gi labb med en og en labb og bytte på kommando. Hunder kan lære så utrolig mye!

Nå kan hun balansere på husken på lekeplassen. Dette gir bedre koordinasjon, og bygger den indre muskulaturen. Dette er spesielt viktig ettersom det forebygger skader hos en agilityhund.

På dager der jeg som hundeeier ikke orker å gå en lang tur etter en slitsom dag på skole eller jobb, er det veldig kjekt å kunne ta frem en boks godbiter og en klikker. Det tar kanskje 10 min før hunden begynner å bli sliten, men dette kan man gjøre ett par ganger i løpet av en kveld. Men det erstatter ikke turen, de må også få strekke på beina.

Med både trening for kropp og hodet får man en sunnere hund!

// Sigrid og Penny
 

 
Poststed: 07.06.2016 11:02:52 av Global Administrator | med 0 kommentar


kommentar
blogginlegg har ingen kommentar

Sortiment


Oppdag vårt brede sortiment! Du finner alt fra fòr til tilbehør for hund, katt, smådyr , fugl og fisk. I hest og ryttersortimentet finnes alt for stalliv, trening og konkurranse. Gå inn på kategorien ved å klikke på bildene, eller her nedenfor.
 

Latest posts from DogmanBlog posts RSS

Dogman AS

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel + 47 67 06 74 00
Email:info@dogman.no