Pause i AgilitytreningenNå som de faste agilitytreningene avsluttes og sommerferien starter, tar vi en pause i agilitytreningen.  Hundeklubben har fellestreninger som vi kan delta på to ganger i uken, men med jobb blir dette litt vanskelig å kombinere. Så vi kommer sterkere tilbake i slutten av Juli!

Som hund og eier drar Penny og jeg ofte på skogsturer eller fjellturer. Noen smutthull til trening blir det også der, hvor hun kan hoppe over tømmerstokker og løpe rundt trestammer.

På plena har vi 5 busker vi kan trene rundt på, og plass til ett hinder, men store treningen blir det ikke. Så vi prøver å ta minst en lang fjelltur i uken.

På fjellet og i skogen er det nå veldig viktig å ha bånd på hunder på grunn av viltdyrene som har fått sine babyer. Et godt bånd og en god sele er da ultimatum for oss, vi bruker sele og bånd fra Kennel Equip.

// Sigrid og Penny
 
Poststed: 15.06.2016 09:38:15 av Global Administrator | med 0 kommentar


kommentar
blogginlegg har ingen kommentar

Sortiment


Oppdag vårt brede sortiment! Du finner alt fra fòr til tilbehør for hund, katt, smådyr , fugl og fisk. I hest og ryttersortimentet finnes alt for stalliv, trening og konkurranse. Gå inn på kategorien ved å klikke på bildene, eller her nedenfor.
 

Latest posts from DogmanBlog posts RSS

Dogman AS

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel + 47 67 06 74 00
Email:info@dogman.no