Sommer kommer, det gjør stevner også


Den siste tiden har Penny og jeg trent frem mot det største stevnet vi skal på til nå! Et 3-dagers stevne på Vestlandet.

Hele vinteren har vi brukt på å lære teknikker og handling. Forskjellige løsninger i forskjellige scenarioer. Etter hvert som vi har fått til dette har vi gått mere over på selvstendighet og sikkerhet. Her skal feltene på felthinder sitte og alle hinder tas på første forsøk. På tidligere stevner løper vi fort forbi et hinder istedenfor å hoppe over, dette skal vi gjøre om på og er på god vei til å klare dette hver gang.

Treningene er endelig flyttet ut på gressbane! Noe alle synes var kjempegøy! Nå kan vi bygge bedre baner med mere fart og spenning, men med farten må vi ha denne selvstendigheten.

Dette stevnet vi drar på er vår første store stevnet vi deltar på. Sammen med resten av laget skal vi kose oss og ha det gøy!! For ja, det er faktisk det viktigste, for alle sammen.

Samtidig i denne spennende tiden mot stevner, har Penny også blitt lånt bort til Juniorhandling. Her skal stavner og utstillinger kombineres, det gir variasjon, og Penny elsker det.

// Sigrid og Penny

Poststed: 16.05.2016 09:24:19 av Global Administrator | med 0 kommentar


kommentar
blogginlegg har ingen kommentar

Sortiment


Oppdag vårt brede sortiment! Du finner alt fra fòr til tilbehør for hund, katt, smådyr , fugl og fisk. I hest og ryttersortimentet finnes alt for stalliv, trening og konkurranse. Gå inn på kategorien ved å klikke på bildene, eller her nedenfor.
 

Latest posts from DogmanBlog posts RSS

Dogman AS

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel + 47 67 06 74 00
Email:info@dogman.no