Vårens store stevneVel igjennom 3-dagersstevnet på Vestlandet kan vi se tilbake på hva som har skjedd. Både gode og dårlige resultater.

Fredagen deltok vi i Åpen Hopp kun for treningens skyld. Uten mye forhåpninger underveis i breefing, stilte vi til start. Denne banen hadde flere utfordrende kombinasjoner, så målet ble å klare minst en av dem. Og det gjorde vi! Aldri før har Penny tatt slalom fra en så skarp vinkel.

Lørdagens konkurranser gikk ikke helt som vi håpet. Banene var fine, og alt lå til rette for gode løp. Penny derimot løp rett forbi slalomen i alle tre løpene, lag, agility og hopp. I tillegg til dette ble hun også dårlig i magen. Etter å ha sett filmer og diskutert andre måter å løse slalom på, og fikset magen startet vi på søndagens konkurranser.

Det skulle vise seg at vi trengte en dårlig dag der det meste ikke stemte for å få en knallgod dag etter. I Lagløpet stemte alt, jeg gjorde en feil så vi fikk en vegring, men laget gikk inn på en sterk 2.plass av 5 lag, der løpet vårt var en av de tre tellende. Jeg er så stolt av hva Penny og jeg klarte sammen.

Videre i agilityløpet satt ikke feltene som de skulle og vi dro på oss noen feil der også. Men med en god tid på en ellers grei bane endte vi opp med en 6.plass! For en dag! Men det stoppet ikke der. Hoppløpet var en mye mer utfordrene bane, men ikke mer enn at dette kunne vi klare. Ett par vegringer fordi jeg nok engang viser utydelig, gjorde at vi endte på en 7.plass!!

Med løp som har færre og færre feil, og bedre og bedre tider, ser vi målet om agilitytittel og opprykk komme stadig nærmere.

En helt ubeskrivelig god avslutning på en helg med masse fint vær, og lange dager med mange gode venner. Vestlandet uten regn tar vi gjerne til neste år også, men vi skal huske solkremen!

// Sigrid og Penny

Poststed: 27.05.2016 10:26:28 av Global Administrator | med 0 kommentar


kommentar
blogginlegg har ingen kommentar

Sortiment


Oppdag vårt brede sortiment! Du finner alt fra fòr til tilbehør for hund, katt, smådyr , fugl og fisk. I hest og ryttersortimentet finnes alt for stalliv, trening og konkurranse. Gå inn på kategorien ved å klikke på bildene, eller her nedenfor.
 

Latest posts from DogmanBlog posts RSS

Dogman AS

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel + 47 67 06 74 00
Email:info@dogman.no