Dogman – det trygge alternativet for tygg og belønning

Det florerer for tiden falske påstander om hundetygg på sosiale medier. Tygg fra Kina påstås å inneholde  kjemiske, helsefarlige ting og det linkes til sider som hevder at tygg produseres av restprodukter fra skoindustrien.
 
Det er ikke første gangen hundetygg henges ut på sosiale medier og helt sikkert ikke siste heller. Denne typen angrep, med uttalelser som ofte skyldes lite kunnskap, får vi og mange andre bedrifter og organisasjoner leve med.
 
Når usannheter spres på nettet skal du som kunde allikevel alltid kunne kjenne deg trygg med våre varer i din butikk. Det er vårt ansvar å sørge for at produktene er trygge for dyrene. Derfor har vi mest sannsynelig markedets beste kontrollapparat for å garantere kvaliteten på vår tygg.
 
Råvarene er ikke ett restprodukt, men kjøpes inn kun for produksjon av tygg. Samme type råvarer brukes også når det produseres gelatin til legemidler og godteriindustrien.
 
Produksjonen skjer i moderne anlegg, kvalitetssikret av veterinærer fra EU, der all produksjon skjer i avskilte avdelinger med høy hygienisk standard. Personalet arbeider med samme type beskyttelsesklær, hansker og munnbind som brukes i matvareindustrien.
 
Som ett ledd i prosessen tas det til og med regelmessige stikkprøver på råvarene som analyseres.
 
For hver fabrikk har Dogman en ”code of conduct” den følges opp gjennom at Dogman`s innkjøpere og representanter fra våre kunder besøker fabrikkene for å følge standarden i praksis.
 
Ved ankomst til Skandinavia veterinærkontrolleres alle produkter igjen for å garantere at produktene ikke inneholder for eksempel salmonella.
 
Vi kan med andre ord trygt fortsette å belønne og aktivere hundene med tygg fra Dogman.
 
Vil du lære deg mer om hvordan produksjonen skjer? Besøk gjerne våre hjemmesider og last ned vår brosjyre om tygg og belønning: http://www.dogman.no/nb-NO/Om-Oss/Brosjyrer.aspx (brosjyre: tugg_folder_LR)
 
Med venlig hilsen,
AS Dogman


Poststed: 02.03.2015 08:24:44 av Global Administrator | med 0 kommentar


kommentar
blogginlegg har ingen kommentar

Sortiment


Oppdag vårt brede sortiment! Du finner alt fra fòr til tilbehør for hund, katt, smådyr , fugl og fisk. I hest og ryttersortimentet finnes alt for stalliv, trening og konkurranse. Gå inn på kategorien ved å klikke på bildene, eller her nedenfor.
 

Latest posts from DogmanBlog posts RSS

Dogman AS

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel + 47 67 06 74 00
Email:info@dogman.no