De beste godbitenePå de siste treningene har jeg testet mange forskjellige godbiter og belønninger på Penny. Dette er for å finne ut hva hun går best på og hva hun vil ha mest. Vi har prøvd mye, fisk, falukorv, ost, tørre biter av forskjellige slag og kylling.

På treningene for å få maks ytelse er det falukorv og ost som har funket best hittil. Penny liker det veldig godt. Gode godbiter gir en stor motivasjon.
 
Jeg er ikke veldig glad i å gi hunder mye tilsetningsstoffer og unaturlige ting å spise. Derfor måtte jeg prøve myk og tørket kylling. Denne er helt naturlig og ren. Penny fikk utrolig stor motivasjon og farten ble utrolig høy gjennom hele banen, hele treningen. Penny elsket kylling!! Kyllingen vi bruker er Myk Kyllingfilè fra Dogman.
 
Noen eksperter på hundefôr og ernæring sier at hunder ikke har smakssanser, andre sier de har det. Men hvordan kan en hund oppføre seg så forskjellig om de ikke kjenner smaken av det de får? Tørket kylling fikk veldig lite lukt, så det kan det ikke være. Så heretter blir det tørket kylling som godbiter, istedenfor masse klissete styr i lommene eller vafler som det hender vi bruker.
 
Noen ganger får Penny også tyggeben hun kan få kose seg med. Da bruker jeg kun Dogmans Tyggepinner med kylling.
 
Det beste med begge disse produktene er at man får det beste av hunden på trening, og hunden får det beste å kose seg med uten å bli dårlig i magen, noe som skjer ofte med tyggepinner med mye tilsetninger.

// Sigrid og Penny

Poststed: 15.03.2016 14:47:07 av Global Administrator | med 0 kommentar


kommentar
blogginlegg har ingen kommentar

Sortiment


Oppdag vårt brede sortiment! Du finner alt fra fòr til tilbehør for hund, katt, smådyr , fugl og fisk. I hest og ryttersortimentet finnes alt for stalliv, trening og konkurranse. Gå inn på kategorien ved å klikke på bildene, eller her nedenfor.
 

Latest posts from DogmanBlog posts RSS

Dogman AS

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel + 47 67 06 74 00
Email:info@dogman.no