Generelt


Vår Misjon

AB Dogman importerer, distribuerer og markedsfører produkter innenfor husdyr segmentet. Vi utvikler vårt sortiment med fokus på kategorien tilbehør. Med høyt servicenivå og sortimentsbredde øker vi våre kunders konkurransekraft og lønnsomhet. Med relevante og aktuelle produkter fyller vi sluttkundens behov for husdyrets beste.
 

Våre markeder

Dogman finnes i dag etablert i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi henvender oss til husdyreieren med dyrets beste i fokus. Vi er etablert i alle land både i den frie faghandelen og i etablerte kjeder.
 

Våre verdier 

For oss på Dogman er engasjement og trygghet to av de fem viktige verdier i vårt tilbud. Sammen med enkelhet, kompetanse og omtanke gir disse ordene et bilde av hva vi verdsetter i vår relasjon til dyr, kunde og produkt. De skal hver og en, eller i kombinasjon styrke vårt tilbud.
 

Partnere og leverandørmarked

I vårt tilbud finnes det i dag foruten egne merkesvarer og en stor mengde andre produkter. Som en del av vår strategi har vi valgt å samarbeide med et antall nasjonale og internasjonale leverandører som med sitt varemerke og artikler tilfører ekstra verdi til vårt tilbud. I leverandørmarkedet finner du fremfor alt innen akvariestik, hunde- og kattesortiment.

 

Dogman AS

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel + 47 67 06 74 00
Email:info@dogman.no