Vårt eget merke


For oss er det viktig å tilby bra produkter til bra priser.  Vi har derfor valgt å ta frem et stort sortiment egne merkevarer der vi selv kan være med og styrke produktenes utseende og funksjon.  Vi har samlet dem under tre ulike varemerker.  Våre produkter finnes i både faghandel - og dagligvarebutikker.


Dogman er i dag et velkjent varemerke for konsumentene.  Det bekreftes blant annet i de varemerke undersøkelser vi regelmessig gjør.  Under Dogman rommer fremfor alt hurtig omsatte, lett tilgjengelige og rimelige produkter for alle husdyr.  Vi deler inn dem i «spiselige» og «ikke spiselige» produkter.  De spiselige er hunde-tygg, fôr og belønninger, de ikke spiselige er alle produkter som anvendes i våre husdyrs hverdag, som for eksempel senger, koppel/halsbånd, leker, matskåler og pleie-artikler.  Produktene kan kjøpes i både zoo-faghandelsbutikker og dagligvarebutikker.
 
Under Dogman finnes seriene:
HEAVENLY By Dogman – hunde-tygg som varer lengre
Hunde-tygg av høy kvalitet og utmerket design
HARMONY By Dogman – kornfritt hundefôr
Super premium hundefôr til konkurransekraftig pris tilgjengelig for alle.


Kennel Equip

Kennel Equip er tilbehør og utstyr for din hund og deg. Funksjonelle produkter i fin design, produsert for at dere sammen skal kunne nyte av aktiviteter i frihet og natur. Produkter som innfrir dine forventninger når kravene er store.  Med inspirasjon fra norsk friluftsliv er de nøye tilpasset vårt nordiske klima og gjort for å holde lengre, være enkle å bruke og behagelige for begge.  Kennel Equip selges i velsorterte zoo-detaljhandel butikker.

Under Kennel Equip finnes seriene:
ACTIVE – for aktiviteter ute
Produkter for den ultimate friluftsopplevelsen.
COMFORT – for hvile og bekvemmelighet
Produktet for tilfeller når komfort er viktigst for hunden.
GEAR – for både hund og eier
Funksjonelle produkter for trening og omsorg.
CARE – pleieprodukter produsert med hjelp av profesjonelle hundefrisører
I serien inngår blant annet pelspleieartikler for daglig og regelmessig pleie av alle pelstyper og artikler for tann- og pote-pleie.

 

År 1867 ble Jacson of Scandinavia grunnlagt som handelsfabrikk. Firmaet ble veldig fremgangsrikt.  Med tiden ble fokus flyttet fra hansker til shortchaps og leggings,  deretter til flere hest- og rytterprodukter.
I dag er Jacson et av Nordens ledende varemerker innen ride-sporten og tilbyr et rimelig og populært base sortiment  komplettert med trendanpassede sesongprodukter.  Varemerket Jacson selges hovedsakelig i hest-faghandelsbutikker.

 

Dogman AS

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel + 47 67 06 74 00
Email:info@dogman.no