Alt for hunden i sommervarmen

Kjøletips for kjæledyr

 

For mange er sommeren etterlengtet, men varmen kan være både deilig og slitsom, ikke minst for våre firbente venner. Her har vi listet opp tips, triks og nyttige produkter som gjør sommeren hyggeligere for våre beste venner. Svøm rolig og slapp av!

 

Hundebasseng og vannspill

 

En morsom og fantastisk måte å sikre at hunden din blir glad på er å gi den muligheten til å svømme. Hvis du har en hage eller uteplass, kan du enkelt invitere hunden din til en avkjølende dukkert. Våre hundebassenger er tilgjengelige i tre forskjellige størrelser og har forsterkede sider og en klumpete bunn for å gjøre den ekstra holdbar og redusere risikoen for å skli. Den er lett å fylle og lett å tømme. Hvorfor ikke kombinere bad med en av våre flytende vannleker?

Hund med fontän

 

Vannfontene for utendørslek


Vannfontenen er et tilbakevendende sommerleketøy og en høyt verdsatt funksjon blant våre sesongbaserte produkter. La hunden din oppdage hvordan den kan kontrollere vannstrømmen ved å tråkke på pedalen. Det er en drøm for hunder som elsker å leke. Det er også like morsomt for hunden å leke med som det er for læreren eller mesteren å se på!


Svalkande kyldyna för hund och katt


Slapp av på en kjølepute


Varme dager kan gjøre kjæledyrene våre slitne og litt svake. Siden de ikke kan svette som vi mennesker, er det ekstra viktig å sørge for at de har andre måter å kjøle seg ned på. En kjølepute der hunden sover og slapper av er veldig verdsatt av både hunder og katter, som er veldig viktig for varme sommerdager. Kjøleoverflaten avkjøles forsiktig og gir kjæledyret ditt et behagelig og kjølig sted å hvile. Kjølematten er fylt med en gele og blir kjølig når hunden eller katten legger seg på den.


Reflekterande silverduk


Sølvduk som gir skygge


En sterkt reflekterende sølvduk er en smart beskyttelse mot sterk sol og gir hunden din skygge der det trengs. Legg den over bilen, hundeburet, hundrommet, teltet eller på terrassen - uansett hvor du vil ha ekstra skygge. Sølvduken reflekterer omtrent 80% av solstrålene, noe som reduserer varmen betydelig. Luftstrømmen i materialets nettkonstruksjon gjør at vinden også kan avkjøles gjennom stoffet. Noe som passer bra for alle hundeeiere. Husk at sølvduken alltid må brukes på godt ventilerte steder. La aldri en hund ligge i bilen på varme sommerdager, temperaturen kan bli livstruende høy på kort tid.


Portabel vattenflaska med skål


Bærbar vannflaske når man vill ha pause på farten


I sommermånedene er det ekstra viktig å alltid ta med vann til hunden under utflukter og på litt lengre turer. Sørg for at du alltid er klar til å tilby hunden vann med en bærbar vannflaske med en innebygd skål. Du bretter enkelt ut skålen og fyller den med vann for å gi din bestevenn noe kaldt å drikke.


varning för fästingar


Sommer = flått


Det er flere enn oss mennesker og kjæledyr som liker varmen, fint vær og late dager i gresset. Sommeren er også tiden da flått er mest aktive. De små blodsugende insektene kan spre farlige sykdommer, så vær sikker på å beskytte pelsen. Flåttbeskyttelsen vår er et kjemiskfritt alternativ til andre reseptbelagte flåttbeskyttelse og andre halskjeder som holder flått borte. Hvis flåtten fremdeles legger tennene i deg eller kjæledyret ditt, er det viktig å bruke en god flåttfjerner for å fjerne den, for å unngå at deler av den blir igjen og forårsaker irritasjon eller betennelse.


Koblings skrue for dager man er utendørs


Er hunden din glad i eventyr og liker å gå på oppdagelsesreise alene når han får muligheten? En koblings skrue er en praktisk måte å kunne ta hunden med på piknik eller på campingplassen. Tilkoblingen skrus enkelt ned i bakken og brukes for eksempel med et langt bånd. Husk å aldri la hunden være uten tilsyn når den er bundet.


 


Ha en fantastisk sommer med din beste venn!
Du finner alle produktene i vår nettbutikk eller i en av våre butikker.