Din beste venns ultimate destinasjon

Vi er glade for å introdusere Dogman and Friends Services, din one-stop-shop for å ta vare på din firbeinte venn. Hos Dogman har vi alltid satt kjæledyrets velvære først, og nå tar vi lidenskapen et skritt videre ved å samle våre førsteklasses tjenester under ett tak.

Målet vårt er å være det opplagte valget når det gjelder å ta vare på kjæledyret ditt. Vi forstår at ditt lodne familiemedlem fortjener det aller beste, og det er derfor vi har investert i Dogman and Friends Services. Enten kjæledyret ditt trenger en makeover for en spesiell begivenhet eller rett og slett fortjener en dag med total avslapning, er vi her for å levere den beste servicen gjennom hundepleie, negleklipping og hundespa. Vi har også kattefrisører som kan gjøre underverker for din katts utseende med kutt og bad.

Så la oss ta vare på ditt elskede kjæledyr sammen. Velg Dogman and Friends Services - hvor din beste venn blir vår beste venn.

ContentImageBlock Image

Tjenester

Utforsk vårt utvalg av førsteklasses tjenester for ditt elskede kjæledyr! Hos Dogman and Friends Services tilbyr vi alt fra profesjonell hundestell og hårklipp til avslappende hundespa og bad. Vi tar også vare på detaljene rundt klotrimming og stell samt ørepleie for å sikre trivselen til din firbeinte venn. For våre katteelskere finnes det også skreddersydd kattepleie og bad for å holde de pelskledde vennene deres i toppform. Vi ønsker også små dyr velkommen til å gi dem den omsorgen de fortjener. Hos Dogman and Friends Services er hver lodne venn spesiell og fortjener den aller beste behandlingen!

Veterinærtjenester

Vi tilbyr et omfattende utvalg av veterinærtjenester for å sikre din firbeinte venns velvære og helse. Fra utstedelse av EU-pass for internasjonale reiser til ormekur og ID-merking, vi dekker alle dine behov for å sikre en jevn og trygg reise for kjæledyret ditt

Card Image
Card Image