Om oss

Dogman and friends startet sin e-handel og retail-kjede i 2016, men har vært engasjert i kjæledyrsprodukter siden 1965 under merkenavnet Dogman.

Vår butikkjede har mer enn 50 butikker i Sverige, Norge, Finland og Spania. Hos Dogman and friends finner du alt du trenger til kjæledyret ditt! Med et bredt produktsortiment og de beste merkene, er vi et opplagt valg for alle dyreelskere. Vi tilbyr også tjenester som

kloklipping, trim & spa og et aktivitetsområde hvor de firbente kan leke og prøve morsomme leker.

I alle våre butikker er kjæledyr velkomne, og vi byr alltid deres eiere på en god kaffe!

ContentImageBlock Image
Våre markeder

Dogman er i dag etablert i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Vårt sortiment kan finnes både i faghandelen og dagligvarehandelen. Vi er godt etablert i alle tre landene både

hos uavhengige faghandlere og på flere etablerte kjeder.

Partnere og leverandørmerker

I vårt tilbud finnes i dag, i tillegg til egne merkevarer, et stort

utvalg av andre produkter. Som en del av vår strategi har vi valgt å samarbeide med en rekke nasjonale og internasjonale leverandører som med sine merker og artikler tilfører ekstra verdi til vårt tilbud.

Vår opprinnelse

Kjærlighet til kjæledyr siden 1965

Dogman har en lang historie med over 50 års entreprenørskap med fokus på kjæledyrs velvære. Vi startet i en kjellerlokale på 40 kvm i Lund i 1965. I løpet av noen år ble virksomheten drevet fra elleve forskjellige kjellerlokaler før det ble flytting til Staffanstorp og senere tilbake til Lund. Grunnleggeren Hans Jerenäs satte tidlig standarden med "sikre leveranser" og "høy produktivitet", som fortsatt er aktuelt i dag.

I 2004 ble Dogman AS etablert i Norge. To år senere, i 2006, solgte Hans Jerenäs Dogman til selskapets nåværende eiere, BrA Invest AB – et familieeid selskap av brødrene Stefan, Kenneth og Christer Andersson. Samme år ble også Dogman ApS etablert i Danmark.

Ettersom vi vokste, oppsto snart behovet for større og mer formålstjenlige lokaler. I 2010 flyttet Dogman til et nybygd kontor og et toppmoderne høytlager på 8000 kvm i Åstorp, rett ved siden av E4. Bare to år senere ble lageret utvidet til 12.000 kvm for å kunne romme alle produktene. I 2010 ble også Dogman Oy etablert i Finland. I 2011 kjøpte Dogman Jacson of Scandinavia, en av de eldste og ledende grossistene innen ridesport i Sverige og Norden. Med merkevaren Jacson kunne vi også tilby et nøye utvalgt sortiment for hest og rytter.

ContentImageBlock Image

Venner for livet

Dogman Group

Alle våre forretningsområder og merker samlet under Dogman Group

Innen Dogman Group finner du merker som Jacson, Shiro&Malou, Kennel Equip og selvfølgelig Dogman – en av de største leverandørene av kjæledyrsprodukter i Norden. Med hovedfokus på en trygg og lykkelig hverdag, for både kjæledyr og dyreeiere, utvikles og utvides selskapet kontinuerlig. Gjennom butikkonseptet Dogman&Friends tilbyr Dogman Group et enda større utvalg av merker og produkter, samt tjenester som groomers og en aktivitetsbasert lekeplass for kjæledyr. Som navnet antyder er det stort fokus på hunder, men Dogman Groups kjærlighet til kjæledyr stopper ikke der. Katter, kaniner, kjæledyrsgnagere, fisk og reptiler har også sin gitt plass blant produktene – og for ikke å snakke om i de ansattes hjerter.

ContentImageBlock Image
Card Image
Card Image